måndag 30 augusti 2010

Before I fall to pieces

Om någon känner en pojke som kan tänka sig pussas i nacken


här är flickan som efterlyser honom... genast!

söndag 29 augusti 2010

‘if rock n roll and punk were going to have a child together’

jag finner mig själv i min säng, jag stinker, orkar inte ta mig upp, benen värker, huvudet är så sanslöst tungt och ögonen sluts där drömmarna virvlar runt i mardröms rus. Helgen flög förbi, som i magi med dans och musik, nu ligger jag still. stirrar mig blind på en telefon som aldrig rör sig och tänker hur förstörd jag är för dig och hur oförstörd du är för mig. Jag har samma trasor på mig, klär i samma smink och lyssnar på samma ångestfyllda indie i mina hörlurar, för dig är jag förstörd, jag är den där som aldrig står still och kraschar in i en vägg. för mig är du oförstörd, orörd och trygg. Vattenkokaren dundrar på jag ligger kvar, bättre att vara still, jag vill sluta att fascinera, sluta ramla ur folks mall men jag orkar inte bry mig om att passa in så jag drar på mig mina trasiga shorts, kavlar upp knästrumpor och den sönder klippta tröjan åker på. Går upp ur min säng och forsätter vara förstörd så låter jag dig vara oförstörd för mig. telefonen lämnar jag orörd, som du.

lördag 28 augusti 2010

so bloody rock n roll




Jag och klubb 3 har en ömsesidigt kärleksrelation, igår natt dansade jag med min bästa Jenny till stängning, sedan hängdes det en del på 3:an för mat och kramar. Jag är tillbaka igen, Lund är tillbaka igen, Klubb 3 är tillbaka igen och min fina Olof är tillbaka igen, jag kramade honom mest hela tiden. Livet är så jävla rock n' roll. bara så ni vet! Life is a bloody rock concert and everyone got an invitation. come and join!
Nu drar jag till Båstad över resten av helgen, ciao!

fredag 27 augusti 2010

På en klubb


Inatt är det dags för Klubb 3 igen. Jag har studs i benen och fest i hjärtat. Det känns som att äntligen vara hemma igen. Där har varit långa nätter och suddiga morgon stunder, där har varit raglande ben och fingrande händer, där har varit suktade blickar och vrålande halsar. Jag har dansat där så många nätter att jag tappat räkningen och jag har somnat på en soffa någon våning upp så ofta att det nästan känns som hemma. Inatt är det dags igen, mitt hjärta har längtat och mina ben kan inte riktigt sitta still, för inatt ska jag dansa och inte komma hem innan solen går upp i öst, först då har jag släckt min törst. Törst efter de finaste dansmänniskorna jag vet och de bästa barförmännen i stan!

Springer ner till stan och möter Adam, vi dricker öl, sedan kommer Jenny, vi dansar.
Inatt går jag in i mitt nattliga motto: Don't fucking tell me what to do

onsdag 25 augusti 2010

the end of summer '10



Johnossi spelade igår, precis som shout out louds var mitt vår soundtrack så har johnossi varit mitt sommar soundtrack! Nu är sommaren snart slut så det var fint att avsluta med den som den började, med Johnossi och mina fina vänner.

måndag 23 augusti 2010

5 things in the world


5 saker jag är bra på
- Dansa flera timmar på svettiga dansgolv utan att gå ut och andas
- Hångla med långhåriga pojkar sena nätter
- Inte gå och lägga mig alls
- Gå upp tidigt som attan och se när solen går upp
- Prata flera timmar med fina människor i telefon

söndag 22 augusti 2010

En kväll i malmö när allting går rätt

det finns några damer jag håller väldigt varmt om hjärtat och igår fick jag träffa nästan alla av dem. Vi började med konsert, Shout Out Louds, det var tårar och det var dans. Jag var lysrisk.


Sedan sprang jag bort till Babel för att träffa ytterligare några av mina vackra damer. Där gjorde vi allt som vi är sådär himla bra på som att dansa vilt, sjunga högt, hångla upp långhåriga pojkar mot en vägg och dricka öl.


På resan hem hade vi jenny som chaufför men bara för att man är nykter behöver man inte sitta still. Hon trixade lite i framsätet, no legs style, men sedan spelade radion på tok för bra musik för att sitta i en bil så vi stannade mitt i gatan för att dansa en sväng. Sedan åkte vi hem. Sådär vid fyra när jag stapplade in i min lägenhet slog mitt hjärta lite extra hårt och jag tänkte; vilka fina flickor jag känner, jag älskar dem så!

lördag 21 augusti 2010

jag älskar bara rött och leker vacker romantik

jag dansar runt i malmö med röda hotpants inatt!

bara så att ni vet, mest på shout out lounds och sedan en del på babel!

fredag 20 augusti 2010

boys are beautiful!



do you see?
major crush!

onsdag 18 augusti 2010

everything is illuminated



Just so you know, I'm going home!
mot Lund, mot Skåne och mot malmöfestival!

måndag 16 augusti 2010

en bekräftelse på vänskap

Jag älskar hur oförändrad du är är, hur du är som du alltid varit och hur du skrattar åt allt det där vi brukade skratta åt. Jag älskar hur lugn och okonstlad jag är när jag sitter bredvid dig. Jag älskar hur du vet allt om mig och hur du sett alla mina tårar men än idag inte viker undan med din blick. Jag älskar hur vi skrattar åt gamla minnen och våra nya misstag. Jag älskar hur vi inte dömmer varandra och hur tystnaden vi delar kan kännas så bekväm. Jag älskar dig, inte på samma sätt som förut men jag älskar dig som en kär vän.

couting days

Jag längtar hem, längtar till min lägenhet i Lund. Längtar till långa utekvällar med vitt vin, längtar till konstlektioner om konstnärer som förändrat allas liv, längtar efter kvällsfilmer i sängen, längtar efter bandrepetitioner, längtar efter långa promenader. Åh jag står snart inte ut. Två dagar kvar!

lördag 14 augusti 2010

Tidsfördriv och dagar som räknas


Jag ligger och tittar på serier mest hela tiden, jag är lite kär i Eric och i Steven, det kan inte hjälpas. De är så himla fina de där pojkarna. Dessutom läser jag böcker om män som försvinner bland bergen och tänker på min kära vän som ska upp och klättra på vårt högsta berg imorgon. Det är lite som att läsa om flygkrascher innan man sätter sig i ett flyg, worst case senario.
På onsdag flyttar jag hem igen! Tänka sig att sommaren nästan är slut. Finaste sommaren på så himla länge! Puss på det!

torsdag 12 augusti 2010

If words could explain




Jag har haft det så bra att jag skulle kunna skriva en bok om det. Chicago är den ända platsen i världen där jag inte känner mig rastlös och halv. Hela dagarna har jag lyssnat på musik och hela nätterna har jag dansat på hemmafester och druckit litervis med öl med finaste människorna som helt förstår min livsfilosofi. Jag åker tillbaka snart, mer snart än ni anar. Nyår kommer med all säkerhet firas i Chicago.

Just nu längtar jag till torsdag, få flyttar jag hem till Lund igen. Jag ska leka med mina damer på malmö festivalen, ska dricka vin på mynta och promenera långa promenader. Och så ska det festas på bästa klubb 3 såklart! Snälla bli torsdag nu!

måndag 2 augusti 2010

how wonderful life is



Jag är så fruktansvärt lycklig. Hade finaste festivalen i största campet med mina favorit damer helena och stina. Jag tror ingen festival hade varit lika bra utan dem. De är helt underbara. Imorgon är i jag i Chicago, kan ni tänka er? Staden jag alltid längtar till och tänker på. Imorgon, imorgon, då är jag i världens mest underbara stad och redo för mer festival och ännu mer dans. Sa jag att allt är fantastiskt och att jag är fruktansvärt lycklig?
det är sant!

När jag kommer hem flyttar jag hem till Lund igen, allt blir bara mer mer underbart när jag tänker på det! Tack!!