måndag 29 november 2010

det är bara saker man ser


jag tycker synd om dig, för att jag inte kan stå still och hålla tag i din hand, jag springer ifrån dig hela tiden, vill du ha mig? jaga mig!

mitt nya projekt, christmas is red, i'm so blue...

barmark, raggsockor och sånna skor.. vad mer kan man begära nu när det bara är snö, raggsockor och varma stövlar?


säga vad man vill och fröken monster, men uttala sig det kan hon, oavsett vad.

lördag 27 november 2010

God morgon


God morgon, fredagar är min bästa natt, som vanligt! Det var himla fint även igår och inatt blir ännu bättre, fast jag är rätt trött idag och galleriet väntar. Jag springer dit nu, sedan ska jag dansa igen! Puss

torsdag 25 november 2010

One of my greatest loves



Sitter osminkad med glasögon och skriver på min uppsats som vanligt. Men idag har jag det finaste sällskapet jag vet, den enda mannen som aldrig gjort mig besviken faktiskt. Min hund. Han krafsar på stolsbenet för att jag ska klappa honom och jag kan inte säga nej, han har den mjukaste nosen jag vet och han tycker om att gosa på filten. Uppsatsen får vänta lite, vi somnar på golvet en stund, han gör mig glad och med honom känner jag mig aldrig ensam. Om jag fick skulle han bo hos mig. Jag kan i ärlighetens namn säga att han är bland det finaste jag vet, och om jag älskar någon pojke just nu så är det han, min hund, casper.

onsdag 24 november 2010

ladies and gentlemen


Måste tillägga: riktiga män bjuder på glögg till kvällsmat och gröt med sylt till frukost, jag vaknade hos en sådan man idag! Han börjar känna mig alltför väl!

embrace me

sitter på mitt golv och dricker glögg, kom precis hem från herr anders. där bjöds det på gröt och saffransglögg. sedan sprang han till skolan och jag gick hem, här behövs städas! tänk att det finns en man med långt hår och the doors-tshirt som går att umgås med. himlans bra!

fredag 19 november 2010

Skrivandets dedikation



Så här ser mitt liv ut just nu, jag bläddrar, antecknar, läser och skriver några rader. Lever på pepparkaksdeg och litervis med glögg. Uppsatsskrivande kräver dedikation och min levnadsstandard är definitivt nere på en nivå som gör mig till en mycket dedikerad skrivare. Så det är så här jag lever, från tidig morgon till sen eftermiddag, sedan går jag ut och dansar med vänner, sover några timmar och så börjar allting om!
Idag snöar det dessutom, tur att jag inte visste det innan, då hade jag inte gått upp ur sängen!

torsdag 18 november 2010

for the very first time


För första gången på himla länge känner jag för att bli redlöst förälskad. Så där så att jag står utanför hans fönster och tittar in fast han inte vet, så där så att jag skickar sms till honom när jag vet att han ligger hemma och inte gör någonting medan jag står mitt på ett dansgolv. Ja så där kär att det pirrar i magen när han säger att på tisdag ses vi. Helt plötsligt idag så kände jag det, det är dags att våga bli kär igen. Så det så. Ett år sedan förra gången.

tisdag 16 november 2010

det var snö men vad gör väl det, vinet gör oss varmare ändå







arton glada Lundastudenter drog till uppsala, vi gjorde mest kaos och oljud. Vi dansade mycket på stolar och skrålade i glas, dessutom sjöng jag så att jag "pratade som en pubertal pojke" på vägen hem enligt vissa. Sov gjorde jag inte heller, men vad gör det, vi åkte till Uppsala för att visa var studentskåpet ska stå. Det gjorde vi med besked. tur att maria dokumenterade allt då jag var upptagen med annat!

torsdag 11 november 2010

If you stand still you're not one of us


Nu drar jag till uppsala, det kommer bli ungefär 4 dagars dans och vin. Väskorna är packade och jag är taggad som bara den. Nu drar vi!

söndag 7 november 2010

Bye bye Greece


Nu drar jag och min nya Guns n' Roses tröja hem till Lund igen.
I bakgrunden står världens finaste väska, som en bärbar bandspelare, så galet flott.
Jag saknar Lund en del, mest min säng och ganska mycket mina vänner.

lördag 6 november 2010

saker jag tänker på

I kända citat skulle jag säga så här:

om Världen:
"There is nothing stable in the world; uproar's your only music."


om Morfar:
"I miss him like one might miss a scar, or wooden leg, something disfiguring but characteristic."


om Hjärtesorg:
"People worry about kids playing with guns, and teenagers watching violent videos; we are scared that some sort of culture of violence will take them over. Nobodies worries about kids listening to thousands - literally thousands - of songs about broken hearts and rejection and pain and misery and loss."


om Hem:

"Home is not where you live but where they understand you."

om Kärlek:

"Dystra dagar gör du lätt till fina nätter"

om Framtiden:

"I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do."

om Musik:

"My goal is to be one with the music. I just dedicate my whole life to this art."

om Gud:

"I believe in Christianity as I believe the sun rises, not only because I can see it, but because by it I can see everything else"

om MIG: "I'm not so weird to me."

torsdag 4 november 2010

Hejdå kalla sverige


Puss från Grekland. Solen skiner och jag går i kortärmat.
Imorgon ska jag köpa en ny gitarr och kanske ett munspel.

tisdag 2 november 2010

I'm Ms. November, I won't fuck us over

Åh dreamy people...

Jag tror jag skulle döda för den här flickans hår, och kanske för tröjan också för den delen. Himla fint på alla vis

Men mest skulle jag döda för en sånn här man. Fast det finns en pojke med lika långt hår, lika mörkt och så förbaskat fin... en pojke som faktiskt inte gör mig besviken. ännu.

måndag 1 november 2010

En helg och så mycket dans

Min helg har varit så himla bra, på alla sätt och vis. Mest har det varit dans och sena nätter. Det känns därför bra att börja med fredag:
Jag gick till klubb3 och tacksittning fast jag mest tänkte gå hem och sova. Tillsist blev det massa dans och beundran av tatueringar på folk. Som min kassett som snart firar ett år. Jag sov tillsist fyra timmar, men det var det värt.


Lördag var ännu finare, då var det mat, dryck och fint sällskap. Alla som jobbat hårt fick mat och umgås på en fest i orientaliskt tema. Jag var en kvinnlig magdansös/aladin och jag fick gå med min lockiga fina vän Mia.





Vid fyra-halv fem somnade jag på olivers soffa på hallands fjärde våning. Då hade vi pratat om tjejer och killar och fördömt det mesta. Men i det stora hela var det finast på länge och förgylldes med brunch med hela gänget en härlig söndag middag när alla hellre ville sova.

Ikväll kommer bästa Anders hit, det är tur att han dyker upp allt som oftast så att jag måste städa ibland. Han är bra!

PUSS