tisdag 12 oktober 2010

en pojke jag står ut med


Jag hyser ett stort agg mot män just nu men hade den här mannen hoppat fram bakom ett träd hade han fått följa med mig hem omedelbums! tatueringar, skägg, långt hår, PERFEKTION!

Nu ska jag hänga med den enda mannen jag står ut med i verkliga livet. Han heter anders och är min himla fina vän.

3 kommentarer:

Roxanne sa...

Ja, tänka sig att det är så snyggt med skägg eller bara skäggstubb. Min man är så het i det så jag tuppar av :-)

Hur mår du gumman? Var längesen!

Malin; sa...

varför ett sådant agg mot män rar?

svar; åh, sicken tur att NÅGON faktiskt tycker om mina svar (dock är det mer än hälften kvar och jag är så fruktansvärt seg/har inte tid, så ja.. det blir ingenting av det & det är lite småpinsamt. ännu mer pinsamt att jag bryr mig så mycket dock).


men att dansa är ju ett perfekt avbrott i vardagen; det är så skönt att bara skärma av sig (vare sig man är alkoholpåverkad eller inte), känna rytmen av musiken och vara så tokig man känner för. det är underbart! dessutom känner man sig himla fri, av att dansa, och frihet är någonting alla behöver (just därför blir jag glad över att få läsa att du känner dig fri, du är värd att få vara fri, att få må bra och att trivas)

med mig är det väl varken bra eller dåligt. det går framåt, det gör det, men den där känslan av att det vore så mycket bättre av att bli lite mindre, äta lite mindre osv är hemsk. jag är otroligt tacksam över att jag har skolan att fokusera på just nu, och jag väljer att inte fundera på hur det kan komma att bli när det väl är över (det leder bara till onödig rädsla och ångest). försöker leva i nuet helt enkelt, och fundera så satans mycket.

kramkramkram fina du!

Fifi sa...

Han var vacker, fast jag har lite svårt för så mycket skägg.