tisdag 2 februari 2010

snöstorm


jag såg ut såhär idag, knästrumpor är det bästa jag vet, dessutom fyra lager med linnen och tröjor. Idag har det snöat och låser så jag nästan ramlar omkull. Jag saknar våren, drottning vår skynda dig hit, jag fryser om tårna!
Ni vet det finns en pojke, han gör mig galet lycklig, tyvärr, det kan ju bara inte sluta bra!

6 kommentarer:

emilia sa...

Åhh, vad fin du är? Vad är det för en nice kofta, köpt var?? =)

Malin sa...

fröken vår kan ta och komma bums tycker jag, eller varför inte lite herr sol? vi fryser ihjäl här i kalla norden.

och du, var inte så säker på att du inte kommer sluta bra; det kanske slutar "och så levde de lyckliga i alla sina dagar". sluta aldrig drömma om lyckliga slut, rar, sluta aldrig vänta

svar; du kommer nog aldrig få se mig i utsläppt hår skulle jag gissa. om jag inte får för mig att åka till lund någon dag och sova på en dammtuss under din säng (om du nu har sådana) så får du se mina riktigt fräsiga morgonfrilla; den slår alla andras, jag lovar!

annars är det väl upp och ner, hit och dit, fötter upp, huvud ner. jag försöker att inte känna efter allt för mycket utan mest bara fortsätta räkna ner skoldagarna som är kvar tills sportlovet (bara 18 dagar kvar nu)
hur är det själv söta du? <3

Fifi sa...

Det är klart det kan sluta bra med pojken!

Jag började göra listan, men började tänka för mycket, så jag ska börja om och göra den mer spontan.

Ok, jag ska fixa bilder under veckan!

Anonym sa...

Tatueringen är jättefin. Jag är själv väldigt pepp på att utveckla en av mina tatueringar.

Men du. Jag vet att det låter knäppt men du kan få en klänning av mig. Vad har du för storlek?

Jag tycker helt enkelt om att ge saker till människor som inte förväntar sig det. Dessutom har jag ju en alldeles egen second hand-butik på nätet.

Och sen råkar jag vara på väldigt gott humör idag. Vad sägs? :)

Kitty sa...

Jag får veta det innan fredag, that's all I know! :/ Jag är riktigt nervös men det ska mycket till för att man ska få det :(

Anonym sa...

Haha, ja det är klart att du får. Du kan maila mig på info@garderobsbutiken.se och säga hejsvej! så kan jag försöka luska ut vilken klänningen som skulle passa dig och vart jag ska skicka den.

Ha det fint!