tisdag 20 januari 2009

Stockholm

Jag åkte till stockholm för att ha ett möte igår, det var flott så jag satte på mig en riktig business outfit och min nya fina second hand väska för 50:-
sånt gillar jag!För er som undrar om jobbet. jag ska sköta reklamfotograferingen för Dam allsvenskan så ni kommer nog få se lite verk här och där framåt sommaren

Puss!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin du är då! :) Och det lät kul faktiskt, med jobbet! Hoppas att mötet gick bra!

Svar: Jaaa!! Jag älskar att de vann :D Hihih vad glad man blev!

Anonym sa...

Svar (igen, hih): Jag såg inte på tvn, men jag har Solen i ögonen dvdn, så jag har sett den redan, den är sjukt bra! Jag började gråta i slutet :)

Anonym sa...

Svar (igenigen): Jaha, vad är det för fel på EMD nu då?? Haha skoja! Det sög! Jag såg de faktiskt en gång live iår, de sjöng fel och jag satt undertiden och rensade igenom kamerans bilder..

Men, se det positiva (som jag gjorde) MARKUS KRUNEGÅRD ÄGDE UT KLEERUP!! Hihih det var bäst i hela programmet, kleerup fick tre priser, så på årets låt tror man ju att han ksulle vinna, men då kom Markus trea, och han kom inte alls.. Inte för att Kleerup är dum, men grejen är att Markus lyckades komma högre upp än honom!

Enligt mig så är det ingen låt som kan ta Markus plats på Årets låt 2008, två kommer nog Kom Kampsång!

Anonym sa...

haha, då är vi 2 hörru! :D

Anonym sa...

Svar (igenigenigen): Haha nu blir du glad när du ser att du fått massa kommentarer, så är alla från mig, haha!

Svar: Ja, jag hade det jättefint på nyår :) Ja verkligen, men gud vad drygt jag har haft det med internet och grejer, fast nu är det som det ska igen!

Jag började skolan den nionde :P

Anonym sa...

Vad spännande det låter. Och så fin du är :) Lycka till.

Anonym sa...

håller alla tummar för att det blir bra. grym är du!

Anonym sa...

Härligt! Grattis till det jobbet sötnos!

Anonym sa...

Jag kan tänka mig att det är skönt! Jo, det är galet jobbigt, men jag vet inte vad jag kan göra. Jag vet knappt själv vad jag ska säga till honom liksom. Nej, jag får hoppas det blir lättare med tiden helt enkelt.

Och måste säga att jag är grymt avundsjuk på detdära jobbet!