fredag 4 december 2009

Julstämning


Kvällen igår spenderades hos finaste Stina i Malmö för att fira att tenta ångesten var ett minne blott. Jag fick god mat och massor av pepparkaksdeg, det gillades starkt! Dessutom fick hon mig på bättre humör än på länge, jag skrattade mycket!

När jag gick hem från bussen och igenom Lund i natten fick jag julstämning för första gången, jag tror det var alla ljusen i träden och tomtarna i fönsterna! FINT!

4 kommentarer:

elin sa...

åh vad mysigt & fint

Anonym sa...

vad bra att du blev på bra humör och gött med pepparkaksdeg ^^

jadu, veckan har runnit iväg, och jag känner mig så trött hela tiden, vet ej varför, har ingen ork i kroppen :/ men idag skall jag träffa lite vänner, dricka lite starkglögg ;)
du då rar?

http://kissamiss.blogg.se

caroline sa...

Nejmen, så mysigt! Jag vill också ha den där julstämningen snart.. Kanske dags att börja dricka glögg regelbundet, baka lussebullar igen eller knapra på (den nybakade!) pepparkaksdegen som göms här hemma och lyssna igenom absolute christmas? Men jag saknar ju snön.. :(

Bortsett från tentaångesten, har veckan varit fin vännen? Vad härligt det lät att få bli på lite bättre humör i god väns sällskap, precis vad jag hoppas få ut av kvällen :)

FeliciaR sa...

Din blogg är då verkligen inte dålig den heller!
Tack som tusan för blogg tipset, den bloggen var jätteinspirerande! :)