torsdag 27 november 2008

Little bit of affection


Jag satte på mig mina nya skor idag, de gjorde mig modigare än självaste mäster katten i stövlarna.
Det är bra skor, sånna skor borde alla, våga-släppa-taget-skor.
Bli inte förvånade om jag sätter på mig dem imorgon igen, för imorgon är en bra dag, det är en våga-släppa-taget-dag, dessutom är det fredag.

Gud vad jag längtar tills imorgon!

Puss!
Sofia

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nästan ironiskt, för exakt ett par såna "släppa-taget" skor har jag med. och med dem på så blir med ens de mörka molnen lite färre. låt det bara gå lite tid, någon vecka och tänk på det varför du gjorde slut från första början, det måste ju funnits en anledning? låt er båda få lite tid så man får perspektiv på saker och ting, annars blir det lätt man gör något man ångrar. det har jag själv gjort flertal gånger. men hang in there tjejen. i know you can make it<3

Anonym sa...

Svar: hihi ja sååå mysigt :)

Skitsnygga skor :O

Anonym sa...

åh tack så mkt! :)

Anonym sa...

Hetaste vampyrbloggen i hela bloggvärlden,

vamplife.blogg.se

väntar på just dig ^^

vi ses...

Anonym sa...

hihi ja jag antar det :D
Grymt snygga skor! Önskar jag också hade modet att "släppa taget" i ett par högklackade skor.. :p

Anonym sa...

Sv: Ja som fan! :) Snygga skor hörru!

Anonym sa...

släppa-taget-skor alltså... låter som en toppenidé! i helgen blir det nog något nytt att investera i, till kommande tillställningar.. helt något som man blir modig i, det känns som jag skulle behöva det.

Och jag är så innerligt glad att du känenr dig gladare! det gör mig genast mycket gladare också! Hoppas allt bara blir bättre nu, det behöver och förtjänar du! <3

Anonym sa...

hej på dig! Taack så mycket!
kram

Anonym sa...

åh, jag är pepp för att boka resa snart. love

Josefin Brorhed sa...

SOFIA! Idag är det fredag :)

Anonym sa...

Klart du kommer! Vissa dagar är lättare, andra svårare och med tiden kommer även de svåra att försvinna. Det må vara en klyscha men tiden läker alla sår.

Jag bara blir så besviken när man ställer upp för någon jämt och hela tiden men när man för en gångs skull verkligen ber dem att hjälpa en själv så kan de bara inte. Hatar besvikelsen. Ibland måste man bara få ut det, hur osammanhängande och konstigt skrivet det än kan bli!

Anonym sa...

Jag skulle så gärna vilja springa ut i mina vackraste 12 cms klackar idag! Men.. de är remförsedda kilklackar och jag skulle förfrysa mig och halka och dö. Men jag har dem inomhus!

Anonym sa...

Jag kan inte ha sånna skor :( Måste ha inlägg i skorna..

Svar: Åh vad bra! Hur känns det idag då, söt? :)

Jag skulle till Stockholm en sväng. Egentligen en weekend, men det sket sig, så en heldag blev det istället! Fika med min vän Lasse Lindh. Det var väldans trevligt och mysigt! Sen På Timo Räisänens signering, det var grymt det med! Bilder på det finns i bloggen!

Kvällen avslutade vi lite fint med att se bio, Kärlek 3000, i Uppsala.
Jag och Johanna satt själva (med en gubbe) i biosalongen, vi grät. Se den tycker jag! En lite skum film, men väldigt söt och väldigt sorglig! Lasse sjunger i den också, hans kompis har gjort filmen (och är huvudrollen).