onsdag 27 januari 2010

what's for dinner tonight?


Du behöver:
Laxfiléer
Hackad Spenat
Keso Mini
Mager riven ost 10%
Salt och Peppar
Lasagne plattor (nyckelhålsmärkta)
(eget recept så därför finns inga mått, höfta)

1. Sätt ugnen på 200° och värm laxen och spenaten i en stekpanna. Dela laxen i småbitar och rör ihop ordentligt. Tillsätt salt och peppar och ta av från plattan
2. Smörj formen något och lägg ett tunt lager med 1/3 keso i botten och lite riven ost, lägg sedan ett lager med lasagneplattor
3. Blanda ner 1/3 av keson i bland spenaten och laxen och lägg ett lager med blandningen över lasagneplattorna, bygg på likadant med så många lager du vill. Avsluta med ett lager lasagneplattor och lägg över sista 1/3 av keson överst med lite riven ost för att få en fin yta.
4. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter och sedan är det bara att mumsa!

1 kommentar:

emilia sa...

Men gud, ser så gott ut! Måste prova..